Jan. 7, 2010

HISS, GILLA WOHOOO
1. Fettvalkar av BHn, finns det inget kvinnligare än ett fett jävla kärlekshandtag på ryggen?
Nej, det tycker inte vi iaf.
2. Nu när det är så kallt ute, finns det inget charmigare än ett fint snorstreck precis under näsan?
Inte nog me att det är jävligt vackert, det är också väldigt behändigt när du inte har någon is til övers för din
goda drink.
3. Det bästa nu när skolan har börjat, är att man får tillbaka allt det där som man saknat. Tillexepmel sitta och blänga på sina klasskompisar som egentligen inte har mer än en fiskmås hjärna, men som ändå ska sitta och snacka timme efter timme, vi säger bara, Håll inte käft och verka smart utan snacka och bevisa motsatsen.



DISS, OGILLA, BUUUUH
1. Jag säger bara KENZA! Där går hon med sina nya skor och tror att hon är precis som oss alla andra, men guess what? DET ÄR DU INTE! För det första ser hon ut att vara jävligt elak, en riktig liten satkärring. Det kommer rök ur hennes käft 24/7, snart undrar man ju när hon får köra lagligt på rälsen. Det enda bra som hon har gjort, var att INTE klä ut sig så mycket på halloween, kvinnan ser ju fan ut som Freddie Kreuger himself.
2.IPHONE! ni hör ju själva på namnet? jävla diskriminering. För det första är det inget för oss tjocka personer, när vi försöker skriva kul, blir det kukl, och varför detta? JO, just för att vi har för tjocka fingrar. och detta är inte vårat fel, utan de som tillverkat iphone. majoriteten här i världen är överviktiga, och med detta menas att mer än 50% har feta fingrar. Vi säger bara SKÄRPNING till den positivia särbehandlingen utav smala.
3. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Ni som tjatar om sommaren, HÅLL KÄFTEN! När det väl är sommar sitter ni där i era fula badkläder, och längtar efter att få åka skidor. Ni är fula, hopplösa människor, som borde radas upp och skjutas. Hör jag ett klagomål till om att det är för kallt så knockar jag den personen, okej?

Det var allt för oss, ha en skit tråkig kväll!

Kommentarer
Postat av: Anna

SÅ skön kommentar hos Kissie, HAHAHA ;)

Humor på hög nivå, va bara tvungen att skriva det ;)

2010-01-07 @ 19:12:51
URL: http://annalamme.blogg.se/
Postat av: Anna

SÅ skön kommentar hos Kissie, HAHAHA ;)

Humor på hög nivå, va bara tvungen att skriva det ;)

2010-01-07 @ 19:13:29
URL: http://annalamme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0